Huisartsenpraktijk Raheel-Maqbool

Huisarts N.Raheel-Maqbool

 

 

  CORONAVIRUS: BELANGRIJKE INFO!

Ivm de situatie rond het coronavirus zijn afspraken in de praktijk enkel na telefonisch overleg mogelijk. Indien afspraken telefonisch kunnen, heeft dit de voorkeur.  Deze maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Als de verspreiding langzamer gaat, zijn er minder mensen tegelijkertijd ziek. De zorg voor patiënten kan hierdoor de komende tijd beter gewaarborgd blijven. Ik hoop op uw begrip. Het is de verantwoordelijkheid van iedereen om verspreiding van dit virus tegen te gaan. Dank.

         

                   Zoekt u een Huisarts in Moerwijk Den Haag? 

Dan heeft u er nu een gevonden!

Alle zorg dichtbij!

WELKOM!


               Het Team van HuisartsenPraktijk Raheel-Maqbool 

heet u van harte welkom ! Wij staan voor persoonlijke, kwalitatieve en hoogwaardige  zorg in een kleinschalige en vertrouwde omgeving.

U vindt op deze website informatie over de praktijk, het team, de openingstijden, de spreekuren en het laatste nieuws.  

Ziek zijn komt altijd ongelegen. Des te prettiger als het contact met uw huisarts gemakkelijk verloopt. Wij begrijpen dat en proberen u te helpen op een manier die op uw situatie  aansluit. U kunt ons makkelijk per telefoon of email bereiken en zo nodig kunt u dezelfde dag nog terecht voor een afspraak.

Tijdens een consult vindt u deze persoonsgerichte aanpak terug. Wij denken graag met u mee en bekijken wat op uw specifieke situatie van toepassing is. Uitgangpunt is dat we op basis van gelijkwaardigheid komen tot een gezonde mate van eigen verantwoordelijkheid, omdat wij geloven dat zelf de regie houden over uw gezondheid leidt tot het beste resultaat. Hierbij blijven wij natuurlijk verantwoordelijk voor het medisch handelen. 

Kortom, zorg die toegankelijk, innovatief en persoonlijk is, waarbij u zelf de regie houdt. Daar staan wij voor !!!!!!

 

Indien u zich wilt inschrijven, vindt u hiernaast het inschrijfformulier. Wij verzoeken u deze samen met een kopie van uw id en ziekenfondspas te mailen naar :

assistente@hapraheelmaqbool.nl

Uiteraard kunt u het formulier met de benodigde documenten tevens persoonlijk afgeven of faxen naar 070-3800781.

 

                 INSCHRIJFFORMULIER


Inschrijformulier
INSCHRIJFFORMULIER_1.docx (15.36KB)
Inschrijformulier
INSCHRIJFFORMULIER_1.docx (15.36KB)


125825
                   Copy Rights 2016