Huisartsenpraktijk Raheel-Maqbool

Huisarts N.Raheel-Maqbool

       Inzage dossier via Mijn gezondheid. net

Beste patiënt,

 


Vanaf juni 2021 is het mogelijk om uw dossier online in te zien. In uw medisch dossier staat bijvoorbeeld:

 

 

• het advies van de huisarts
• de uitslagen van onderzoek
• de lijst met uw medicijnen

 

Op uw eigen telefoon of computer kunt u thuis deze gegevens over uw gezondheid zien. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling. Wilt u de gegevens over uw gezondheid bekijken op internet? In deze mail leggen we uit hoe u dat veilig kunt doen.

  • Hoe log ik in?

 

Bij huisartsenpraktijk Raheel-Maqbool kunt u inloggen op  https://mijngezondheid.net  met uw digiD en uw dossier inzien. U dient dit wel eerst aan te vragen bij de praktijk. U krijgt dan een mail van ons ter bevestiging en voor meer informatie.

 

  • Zijn uw gegevens veilig?

Alleen de huisarts en de medewerkers van de huisartsenpraktijk en uzelf kunnen uw gegevens zien. Uw gegevens zijn veilig en andere mensen kunnen ze niet zien. U ziet uw medische gegevens nadat u veilig inlogt. Pas op met het geven van uw gegevens aan anderen!U kunt uw medisch dossier aan anderen laten zien. Bijvoorbeeld aan een familielid of aan een goede vriend die u helpt met de zorg voor uw gezondheid. Bedenk eerst of u het goed vindt dat iemand anders uw gegevens ziet. Geef nooit zomaar uw gegevens.Soms vragen verzekeraars, gemeenten of een andere bedrijf om informatie over uw gezondheid. Vaak bent u niet verplicht om die gegevens te geven. In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn.Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens aan iemand? Bespreek dit dan met uw huisarts of de assistente. Zij kunnen u helpen.Uw gegevens zijn persoonlijk. Geef uw inlogcodes nooit aan anderen.

  • Meer informatie?

Voor vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen 070-3801735 of via de website www.hapraheelmaqbool.nl. Tevens vindt u meer informatie in onderstaande folders: 

OPEN-Infographic

Inzage dossier


Met vriendelijke groet,

 

 


Mw. Drs. N. Raheel-Maqbool, huisarts