Huisartsenpraktijk Raheel-Maqbool

Huisarts N.Raheel-Maqbool

                                 Inschrijving 

U kunt zich inschrijven door het onderstaande inschrijformulier in te vullen in de praktijk en in te leveren bij de assistente aan de balie (open van 8:00-12:00 en van 13:00 tot 17.00 uur). U kunt het ook invullen en mailen naar assistente@hapraheelmaqbool.nl. Hierbij dient u tevens een kopie van uw zorgverzekeringspasje/polisblad en een kopie van uw id (rijbewijs, paspoort) toe te voegen. Als u meerdere personen tegelijk wilt inschrijven neem dan van alle personen een identiteit sbewijs / zorgpasje mee te nemen. Wij zijn wettelijk verplicht nieuwe patiënten te identificeren.

 

Vraag uw oude huisarts uw medisch dossier aan ons op te sturen. Geef de naam van uw nieuwe huisarts ook door aan het ziekenhuis wanneer u daar onder behandeling bent. Dit zorgt ervoor dat de informatie van het ziekenhuis ook bij uw nieuwe huisarts terecht komt.
Wanneer u chronische medicatie gebruikt adviseren wij u om via onze assistente een kennismakingsgesprek bij de huisarts aan te vragen. Dit voorkomt problemen bij de aanvraag van uw medicijnen.

 

Hieronder vindt u het inschrijfformulier:


          klik hier voor   INSCHRIJFFORMULIER